cauuv2 Alpereniannesi52 adımız cıkmadı basvuru no ve tc ilk 4 rakamıyla belli oluyo adın soyadının ilk harfleri yazıyo bide
cauuv2 Alya-Sena istanbul icin mi ? Toki sayfasında türkiye haritası var ya kocaman ordan istanbula basın bilgisayardan girerseniz daha iyi olur direk basvuru numaranızla yada tc ilk 4 rakamıyla aratın çıkıyor
cauuv2 mavilimsi yaa cok sevindim hayırlı olsun amiin insallah bizde kiracıyız umarım cıkar kurayı bekliyoruz
cauuv2 Alpereniannesi52 basvuru onaylananlar acıklandı red gelmediyse adınız listededir hayırlısı olsun insallah cıkar hepimiz icin tek temennim
Alpereniannesi52 cauuv2 amin inşallah çıkar bakalım hala süreç devam ediyor yazıyor listeden baktım aynı tarihten adım soy adım ve TC ilk harfler ve sayılar sadece gösteriyor
cauuv2 3boysmom bence mart sonuna bırakcaklar ayın 11 i zaten 14 üne kadar olsa tam tarih verilirdi diye düşündüm
cnuryasar cauuv2 listedeyiz canım inşallah çıkar ya istanbul gibi bir yerde kiracıyız çok zor geçinmek gerçekten
Alpereniannesi52 cauuv2 bende maalesef bilgisayar vb yok sadece tlfn da baktım liste baya uzun çok ama buldum şükür adımın ve soyadımın da TC başta ilk 4 sayısını da gördüm ve başvuru tarihi de yazıyor ona göre arattırdm buldum bakalım asıl önemli olan