mom97X Kızım (20 aylık) genelde kitap sever, kitap alırım. Ama başka ne alsam oynamıyor 10 dk bakar oyalanır hemen atar. Lego, magnet, sesli oyuncaklar vs. bunları aldım ama oyalanıyor 10 dk sonra atıyor oynamıyor. Var mı bi oyuncak tavsiyeniz ?
Nikita mom97X nasıl oynayacağını gösterirsen daha uzun süre oynuyorlar. Denedin mi? Uzmanlar kendi keşfetsin der ama pratikte nasıl oynanacağını bizden öğreniyorlar. Rol modelleriyiz.
BuzluKahve mom97X legonun mutlaka zeminini de alın, onunla daha çok ilgi çekiyor. Bir de sayı treni bu ara 650 liralara kadar düştü, harika bence
UrbanMom mom97X oğlumdan en büyük tecrübem sudur ki verin evdeki eşyaları bakin nasil oyalanıyor 😂 hele ki Mutfak eşyaları kepçe filan nasil güzel oyalaniyor. Ne eğitici oyuncaklar aldim yüzüne bakmiyor. Kitapları da hep yırttı geriye kalanları sakladim.
mom97X cokbilmismom evet kitapları seviyor alıyorum, ama manyetik blokların ücreti biraz bütçemizi aşıyor maalesef, yoksa onu almayı istiyordum açıkçası
Nikita mom97X ama normal. Daha küçük. Zamanla süre uzayacak. Bir de biraz yalnız bırakmak gerekiyor. Yoksa hep bizden bekliyorlar. Kendi başına oynamak istemiyorlar
birprensannesi41 mom97X bızımkide 21 aylık boyle canım endişelenme herseyden cabuk sıkılıyo en güzel doğa parka götürmek😁