Kvncprns Merhaba arkadaşlar 18 aylık oğlumun balgamlı öksürüğü var. Doğal yöntemlerle şunu yaptım iyi geldi dediğiniz neler var. Doktorumuz bisolnatur verdi ama pek işe yaramıyor gibi. Tabsiyeleriniz neler
Deletedmom115 Kvncprns Doktorumuz sıcak suya pekmez katıp ver demişti iyi geldi deneyin isterseniz. Yada biraz tereyağı eritip içine yine pekmez de koyabilirsiniz.
Ebbrru Kvncprns Pekmezin icine az bi tereyağı atın kısık ateşte eritin onu sabah aksam verin sifa olur insallah geçmiş olsun
EmineGl Kvncprns bulunduğu uyuduğu odaya soğanın kabuğunu soymadan kesip koyun, ayağının altına limon sürün, odayı nemli tutun, serum fizyolojik uygulayıp ters çevirin, elinizi kubbe şeklinde yapıp sırtın dan boynuna doğru gaz cikariyormus gibi vurun
Huzurum12 Kvncprns bos yere verme bende kullandım o ilacı hic faydasi olmadi bebegimi Zature ile hastaneye yatirdilar ve cocuk doktoru ben ona karşıyım bebek öksürüğünü kendisi cikartsin dedi kullanma dedi serum fizyolojisi sık o biraz rahatiyor pekmez yag ilit ver yumusatir