aleynaurfa Kızlar 20 günlük bebeğim var emmediği için sütüm azaldı mama önerir misiniz hiç vermek istemiyorum ama aşırı gazlı bebek memnun kaldığınız mama markası var mı
sarpinannesi06 aleynaurfa doğduğundan beri Hipp organic combiotic kullanıyorum cok memnunum bütün mamaları da denedim bebeğin zaten gazlıysa sakın golden goat kullanma cocuğu mahvedersin aşırı gaz ve kabız yapıyor araştırabilirsin
nihaltepe aleynaurfa golden goat kullanıyorum gayet memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadık ama bebekten bebeğe değişir tabi etkileri
merveafralina sarpinannesi06 biz golden goat kullanıyoruz hipp i denedim kabız yaptı mamanın tadını hiç sevmedi mesela bebekten bebeğe değişiyor bu durum bence her çocukta aynı etkiyi göstermiyor
sarpinannesi06 meltemerenn evet cok memnunum hatta kontrolümüz vardı doktor fazla kilo almış mamayı azalt biraz dedi tabi ben anne sütü+mama ile ilerliyorum ama mamadan yana bi problem yaşamadım anne sütüyle de uyumlu bence sindirimi falan cok iyi Geliyor bize
meltemerenn sarpinannesi06 ben de Aptamil presyno kullanıyorum aslında ben daha çok anne sütü veriyorum çocuğa mama günde bir ya da 2 kez 30 cc ama kaka yapmıyor acaba neden daha önce kullanırken yapıyordu
sarpinannesi06 meltemerenn anne sütü daaha fazla alan çocuklarda normal diye okudum kaka yapmaması 10 güne kadar hatta. Aptamil prosyneo da bize ishal yapmıştı mesela köpüklü yeşil anında bıraktım her cocuk değişik