yavruaslanlar kızlar begendim bayiden mi alsam hepsiburada trendyolda daha uygun ordan mı sizce garanti vs bakımından ne yapsam? bayisinde 6 internette 5.500 e düşüyor
acimavi yavruaslanlar fiyatları bilmiyorum ama rowenta bakabilirsiniz eğer bütçenizi aşmazsa. Küçük ev aletleri konusunda arçelik çok başarılı değil bence
BuzluKahve yavruaslanlar Benim kablolu phillips maraton vardı ama yazlığa götürdüm evde kullanmıyorum artık, sadece şarjlı kullanıyorum. Maratonun 10. Yılı hala güzel
acimavi yavruaslanlar compact power cyclonic, toz torbasız. Şimdi baktım fiyatı biraz yüksekmiş. Ben 8-9 sene önce almıştım, hala en iyi süpürgemdir
BongomyaPrensi yavruaslanlar Philips maraton daily kullanıyorum 3 yıldır ilk günkü gibi çok memnunum Arçelik bu konuda çok yetersiz maalesef
acimavi yavruaslanlar evet ya çok artmış fiyatlar. Benim kullandığım 12 bin küsürmüş şu an ama o bile bu devirde yüksek meblağ. Umarım uygun model marka bulabilirsiniz
yavruaslanlar acimavi inş phılıps acaba torbalı denesem mi diyorum keseme de uygun 10 üstü verirsem direk dyson alırım diyorum mesela ne gerek var diyorum evimde 120 metrekare tek maaslı insanız birde
BongomyaPrensi yavruaslanlar size bir karekod geliyor my Philips sitesinden kaydını yaptırıyorsunuz gelen kitapçıkta detaylı anlatım var