Tangrampuzzle Hiç bir şekilde kocası evde bir çöp kaldırmayanlara sorum? Ev sorumluluğu Çocuk sorumluluğu tamamen kadında olanlara Benim mental şimdiden çöktü çalışmak istiyorum her halükarda çalışacağım da isterse evi çöp götürsün ama merak ediyorum yetiştiren var mı?
Marianne Tangrampuzzle yetişemiyoruz canım. Ev toplu ve temiz, hiçbir şey dört dörtlük değil. Temizlik için yardımcı alıyorum.
soncahilbukucuu Tangrampuzzle yanlış anlamayın da merak ediyorum yargılamak için söylemiyorum madem çalışabiliyorsunuz evinize de hakim olabiliyorsunuz kocanıza neden hizmet etmek için uğraşıyorsunuz boşanabilirsiniz madem tek başına hayatınızı devam ettiriyorsunuz böyle bencil bir insanla neden hayatınızı sürtüyorsunuz
BuzluKahve Tangrampuzzle Yetişen vardır ama kendinden verir sadece. Ben çalıştığım dönem mutlaka haftada bir yardımcı aldım ve parasını eşim ödedi, çünkü pek yardım etmezdi. Sonradan değişti, artık yardım ediyor ama ben çalışmasam da ayda bir kez yine yardımcı alıyorum.
Asyaveannesi04 Tangrampuzzle Yetiştiği kadar. Hem çalışıyorum 9-5 hem kızım var 4 yaşında kreşe gidiyor, 6 aylık hamileyim, yüksek lisansım var 😅😅eşim çöpü bile atarken yine mi çöp diyor🤣 çok şükür üstesinden geliyorum ama,ayda bir de yardımcı ablamız geliyor
Tangrampuzzle soncahilbukucuu biz bir süre ayrı da yaşadık eve almadım başka sorunlarımızda vardı o dönem. o evliliği sürdürmek için ısrarcıyken kendini biraz toplarken kızıma kıyamıyorum. Hani iyice tersine gitse falan belki ayrılırdık ama. Ne biliyim bir ev işi için ayrılamam ben. Ama evlendikten sonra sıkıştığımda bunaldığımda bir destek isteyip yapmazsa yine ayrılmak belki daha kolay olur ve kendiside elimde maddi imkan olduğundan belki artık daha destek olur bilemiyorum. Bakalım zaman ne gösterir.
Nikita Tangrampuzzle ben evden maaşlı çalışıyorum. Kalkıp beş dakika evden farklı bir yere gidip zaman kaybetmiyorum. Yine 💩 götürüyor