ssbbyy Bebeğim baya pişik oldu şimdiye kadar sleepy yeşil olandan ve premium, molfix premium ve mavi olanı, baby turbo,pofy e bebek kullandım. Şu an mavi molfix kullanıyorum idare eder sizin önereceğiniz başka marka var mı özellikle pişik yapmayan
Marianne ssbbyy bez değiştirme sıklığınıza bağlı. Bez pişik yapmaz. Çişli bezi uzun süre beklettiğiniz zaman sera etkisi yapıyor, amonyak cildi yakıp tahriş ediyor.
Marianne ssbbyy saydığınız markaların hepsini kullandım. Hiçbiri pişik yapmadı. Pamuğu ıslatıp sildikten sonra kuru pamuklar kurulayıp bez giydiriyorum. Hiç sorun yaşamadım iki çocuğumda da.
forumgurmesi oylesinebiri__ diğer bezler böyle pişik taşırma kıyafet kirletme yaparken insanın gözüne görünmüyor şahsen
[silindi] oylesinebiri__ aşkım pahalı ama hiç pişik yaşamadık, sızdırma yaşamadık. Değiyor bence fiyatına 🥹
oylesinebiri__ forumgurmesi ya ben hiç denemedim Prima hep Molfix kullandık güzeldi kalitesi bozdu başka marka aldım oda çok iyi pahalı olduğu için Prima hiç düşünmedim 😂 eşim sürekli alalım dene diyor
oylesinebiri__ [silindi] kız benim bebeğime bi kaç bez dışında pişik vs yapmadı Molfixte iyiydi bak ama bozdu kullandığım markalarda bozarsa bende prima alırım gibi
[silindi] oylesinebiri__ bence dene kuzum inan insanın gözü görmüyor yani. Benim kıza cennet hurması yedirmiştim altı biraz kızardı o zaman bile canımdan can gitti. Pişik falan olsa düşünemiyorum.