Niyesordunbucevabi Bayram temizliği yapıldı mı kızlar veya yapacak mısınız ? Benim sadece çocuk odası kaldı orayı da yaparsam bitiyor şükür 🤲🏻🥰 Temizlik terapi gibi geliyor bana 🤣
Zumra_Fatma Niyesordunbucevabi gebeyim ben 😂😂🥴 valla çok yapmak istiyorum elimle heryere girişmek yerleri bile silmek istiyorum ama hamileyim iki iş yapınca kasıklarıma vuruyor kapilarimi üsten silecem camlarimi perdelerin yıkanacak mutfak dolapların içi dışı silinecek yarın Allah’tan bir mâni keder olmazsa başlamayı düşünüyorum cnku bayramda kaynanam gil gelecekler 😁
Niyesordunbucevabi uykusuzanne__ Ah kıyamam üzülme bacım bak bizde gurbetteyiz bayram da bizde gidemiyoruz memlekete maksat temizlik çıksın aradan 🤣
Niyesordunbucevabi Pamukhanim_ bende öyleyim canım fırsattan istifade bu hafta bitirdim kolay oldu oruçken mümkün değil yapamam
Niyesordunbucevabi uykusuzanne__ ben böyle dipköşe bayramdan bayrama veya bahar temizliği kış temizliği vs detaylı giriyorum canım iyi oluyor 🤣
Niyesordunbucevabi Zumra_Fatma canım çok yorma kendini özellikle yüksek yerlere çıkma hamilesin Allah korusun 💖
Balbulutu Niyesordunbucevabi hqhah halıları da değişmedim bende 2 tane küçük oğlan olunca yıkamayı son güne bıraktım 🤭
Niyesordunbucevabi Balbulutu ben halımı sildim bacım balkona attım hava çok güzel yıkamaya sonra vericem
Niyesordunbucevabi Balbulutu Sağol bacım. Büyük kızım hastaydı biraz okula gitmedi bugün evde de canı sıkılınca bana yardım etti toz aldı koltukları süpürdü 😆