metehanbeyza Anneler bebegım 7 aylık bayrama köye gıdıcez 6 saat yolumuz var araba ıcın neler tavsıye edersınız aman bunu al yanına rahat edersın yada bu sekıl yap rahat edersın dıyebılecegınız cok streslıyım
sengul34 metehanbeyza kesinlikle önce ateş düşürücü atıştırmalık onu oyalayacak tarzında şeyleri çok tavsiye ederim benim çocuklarım bereyle uyurlar bere muhakkak yanında bulundururum ince bir battaniye kollarını sarıp o şekilde ayağıma yastık yol boyunca yatardı tabi sizin gideceğiniz araba veya ortamı nasıl bilmediğim için pek de bir öneride bulunamadım ama ben bunlara dikkat ediyordum
KendiEvimdeDeplasmandayim metehanbeyza 7aylıkken bizde memlekete gitmiştik 12saat. Uyku saatinde çıktık akşam gidene kadar uyudu çok şükür. Sık sık mola vermeye çalışın puset kullanıyorduk o zaman dinlenmesi için saatte 1mola verdik.
KendiEvimdeDeplasmandayim metehanbeyza bende çok stres olmuştum ya uyumazsa uyku düzeni bozulursa diye ama uyudu sizinki de uyur inşallah. Ben valizi haricinde bol yedek kıyafet battaniye ateş ölçer ateş düşürücü almıştım yanıma. Bide uyumazsa diye bi kaç ilgisini çeken oyuncak almıştım
metehanbeyza KendiEvimdeDeplasmandayim evet bende uyku duzenınden korkuyorum gecenın köründe kalkıp aglamaz ınsallah evı yabancılayıp ama bebekler anlarmıkı o kadar umarım ıyı gecer
KendiEvimdeDeplasmandayim metehanbeyza bizimki gittiğimiz yere de alıştı hemen bence 7ay küçük ya yabancılamaz heralde. Şuan 14aylık geçende kaynanamlara gittik 1geceliğine gece kalkıp ağladı zor uyudu vs ama 7aylıkken böyle olmamıştı