SevgiLina_ Beyazlari 60 derecede renklileri 40 derecede yikiyorum uzmanlar 60 ve ya 90 derecede normal deterjanla yikayin diyolar ya acaba renklileride 60 a atsam cekermi 🤔
[silindi] SevgiLina_ valla ben 60 atamıyorum korkudan çeker dıye. Eşim o konuda hasas hemen küçülmüş kac derecede yıkadın dıyo
Mldclk SevgiLina_ Vallahi bende renkli 40 beyaz 60 da yıkıyorum normalde ama renklileri 60 da yıkadım eşimin bir iki kıyafeti çekti 🤷🏻♀️
Tahax SevgiLina_ bn renklileri ön yıkamalı giyiyom 40 derecede beyazlarıda aynı on yıkama 90 derecede yok sa asla alınmıyo icime sonuçta havli lar çarşaflar falan 🤦♀️
Tahax SevgiLina_ yok canmm beyazlar bembeyaz sakız gibi oluyo içtiydiler anca iyle dezenfekte olur bnce
Bravewomen Yazin sular cok soguk olmadigi icin renkliler 40 da beyazlar 60 da. Kisin sular buzz gibi oldugu icin renkliler 50 beyazlar 70
Arasyigitinannesi SevgiLina_ ben beyazlari 60 dereced Renklileri 40 derecede acik renklileri 60 derecede atiyorum cunku bir kere 60 ta çalıştırdım çoğu çekti🤦🏻♀️
ozgurkus SevgiLina_ hep 60 da yıkıyorum ben uzmanları dinledim 90 a attım beyazları çekmiş çarşaflarım 🤣
Gksaksl SevgiLina_ Ben 1-2 kere denemiştim renklileri de 60 la yıkamayı ama eşimin ve benim de bir kaç üstü çekmişti🤦🏻♀️ Evet yetkililer 60-90 diyor ama renklilerde illa ki 1-2 çeken oluyor o yüzden mecbur 40 da yıkıyorum.