user33 Kızım 8-9 . Aydan beri koltuklara dolaplara tutup yürüyor ve gerçekten hızlı emekliyor 1 yaş 20 günlük hiç yürüme eylemi yok yurutmeye calistigimfa direk emekleme pozisyonuna geçiyor böyle olan var mı ne zaman yürümeye başladı
organikirmik user33 ne zaman sıraladığını hatırlamıyorum 8 ay falandır o da ve çok hızlı sıralıyordu, aktivite masasıyla da yürüyordu ama kendi başına korktu yürümeye hep. 1 yaşını biraz geçince yürümüştü
ftmylm user33 dediğiniz gibiydi bir yaşına iki hafta kala yürümeye başladı ama şöyle biz de pes etmedik sık sık tutup yürütmeye çalıştık öyle öyle alıştı
kdkdkj user33 8 aylıkken koltuklara veya bir yere tutunup yürüyordu. Ben de çabuk yürüyecek herhalde dedim ama 13 aylıkken yürümeye başladı 😅
seros3535 user33 22 inde 14 aylık olcak öyle bir kaç adım atıyor ama fazlasına cesareti yok henüz zamanı var demek ki
mrscakir user33 benim kızımda 13 aylık aynı anlattığınız şekilde doktorumuz çok normal zorlamayın nasıl kendisi emeklediyse nasıl kendisi tutunup yürüdüyse aynı şekilde kendisi isteyince yürüyecek dedi ☺️ ben takmıyorum herşeyin bir zamanı var
cakebabe user33 benim kızımda çok hızlı emekliyordu doktor yürümeye ihtiyaç duymuyor şuan zorlama demişti 14 aylıkken yürüdü
2_oglanannesi user33 aynı bizde öyleydik yaşına kalmaz yürür dedim ama 13 ay 15 günlükken yürüdü. Beş gündür yürüyor hala bazen emekliyor kendini yere atıp.
dlra01 Benim bebeğimde 1 aydır sıralıyor şimdi 11 aylık bakalım ne zaman yürür doktor 1 aya dedi ama bilemiyorum