1anne1cocukk Kimi anne az oyuncak alıyor çok oyuncak alındığında bebeğin doyumsuz kıymet bilmeyen dikkati dağınık olacağını düşünüyor kimi anne de çok oyuncak hayal gücü demek diyor her görüş kendince haklı siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
smfth 1anne1cocukk kendime engel olamıyorum sürekli oyuncak alıyorum çoğu ile de oynamıyor 😅 bence yaşına uygun geliştirecek oyuncak olduğu sürece sıkıntı yok her şeyin fazlası zarar orası da ayrı tabii
organikirmik 1anne1cocukk çok oyuncak hayal gücü değildir hayal gücü kıtlıkta çalışır. Aksine az oyuncak hayal gücüdür bi sopa süpürge de olur araba da olur at da olur teleskop da olur çocuk için.
kocamdakocam 1anne1cocukk eğitici bi kaç oyuncak dışında almam. Almadımda. İhtiyacı olduğunu düşündüğümde alıyorum yoksa bana israf gibi geliyor.
Kuzularinanasi 1anne1cocukk oyuncak alirsin ama onemli olan sirayla oynamasi yani butun oyuncaklari ayni anda önune koyarsan oynamayi da beceremez.ben mesela bazen bazilarini kaldiriyorum bi sure oynamiyorlar hic.sonra gorunce hem seviniyor hem daha mutlu oynuyor. Boylece sıkılmamis oluyorlar hem.
nnoktaa 1anne1cocukk oyuncağı fazla olsa da rotasyon yapılması taraftarıyım. Yeğenlerimden kalan oyuncaklar vardı. Oğlumun kriz anlarında ya da çok sıkıldığı zamanlarda çıkarıyorum. Yeni oyuncak çıkarınca eskilerden kaldııryorum. Bi süre sonra geri çıkardığımda özlemiş ve daha çok ilgisini çekmiş oluyor.
Pamukhanim_ 1anne1cocukk benim kızımın çok oyuncağı var ama pek onu etkilediğini düşünmüyorum gelişimi iyi dil konusunda da iyi kendi kendine oynar oyun kurar 17 aylık neredeyse 10 aylıktan beri tek başına oyalanır.
gg3848 1anne1cocukk ya ben dayanamıyorum kızıma oyuncak alıyorum ama benim kızım gerçekten oyuncaklarla oynamayı çok seviyor hepsiyle oynuyor yani hakkını veriyor o yüzden bence çocuktan çocuğa da değişen bir şey eğer çocuğunuz oyuncakla oynamayı seviyorsa alınabilir