Arkadaşlar, bebeğim şu an 20 aylık, 5 aylık olmaya yakınken uykuda titreme oldu, sonra titremeleri artınca doktora götürdüm, çocuk doktorları gözde kayma, kasılma, müdahale ile durma yoksa epilepsi diğer türlü değil dediler, ben immünoloji ve alerji uzmanına da götürdüm, B12 düşük çıktı, B12 kullanmaya başladıktan sonra titremeler azalmıştı ama içim rahat etmedi birde çocuk nöroloji uzmanına götürdüm, orada eeg çekildi, doktor beyninin sol tarafını iyi görmedim , mr çekip öyle gelin dedi, o an benim dünyam yıkıldı, ayrıntı soramadım, 8 aylıktı, mr için gün aldık vs vs derken çocuk hastalandı, anestezili mr çekinemedik, bende daha güvenilir olun diye araştırma hastanesine götürdüm, orada çocuk 13 aylıkken mr çektirdik, mr temiz çıktı, araştırma hastanesi çocuk nöroloji uzmanı eeg için gün verdi, eeg tekrar dalgalı çıktı, bu arada nöbet vs yok, en son 9 ay önce yine titreme oldu çok kısalı yine uykuya geçerken titrele olmuştu, bizi doktor epilepsi demedi, değil de demedi, takip altında tutuyor, bu eeg de dalgalı çıkarsa özele mi götürsem ne yapsam, uyku myoklonosundan şüpheleniyor sanırım, uykuda uykuya geçişte elleri atıyor sürekli. eeg dalgalı olup epilepsi olmayan var mı , dalgalı eeg epilepsi mi , ne yapsam özele mi götürsem tekrardan, kafam karışık bf konuda.