beginnerrmomm Sonsuza kadar uykuya direnme… ne ayakta ne beşikte ne bebek arabasında, kavga kıyamet geçiyor uykuya. Hastalıktan yeni çıktık, bir de diş çıkarıyor. Var mı yaşayan? Ne kadar sürecek bu çile?????
mlskgn beginnerrmomm tam bir süre belirtemem ama bizde öyleydik şuan 15 aylık uyku düzeni var ve uykusunun geldiğini anladığında direnmiyor uyuyor direk aynı zamanda tek uykuya geçiş yaptık onun da etkisi var tabi iki uyku yaptığımız dönemdi o dönem asla ama asla uyumuyordu uyusa bile geri uyanıyordu diyeceğim o ki bir süre öyle devam ediyor düzeliyor
zeynepaselinannesii beginnerrmomm kızım bir yaşında bizde 1 aydır aynı şekildedir inanın çok çaresiz kalıyorum
shrida beginnerrmomm 2 hafta kadar sürdü. Tek uykuya düşmek istiyormuş canım kızım meğerse. Kaç uyku yapıyorsunuz? Uykuları ne kadar sürüyor?
beginnerrmomm mlskgn anladım ben de gece uykusunu beslenmeye yoruyordum acaba kessem düzelir mi diye ama kesemiyorum
eylulevasilan 15 aylık olacak 10 gün sonra gece uykusuna yatıyor 10 kere uyanıyor gece beslenmesini kesmeme rağmen uyanıyor
beginnerrmomm shrida iki uyku yapıyor ilkini uyandıktan üç saat sonra yarım saat kırk dk uyur ikincisini de üç saat sonra 1-1.5saat uyur ben de düşündüm de ama kendisi uyumak için deliriyor
myangelson beginnerrmomm bizimki de öyle tek uyku istiyor herhalde diye dün bugün tek uyku yaptırıyorum dün gece gerçekten sallamak 10 dk falan sürdü. Gündüz de çabuk geçti uykuya. Bu akşam nasil olacak bakalım şimdi yeni uyutmaya getirdim
anne_yiz beginnerrmomm valla moralini bozmak istemem her çocuk farklı ama 1 yaşta bizim bi başladı 2,5 yaş hala uyumaya direniyor asla uykuyu sevmiyor. Bunu kabullendim rahatladım ben inşallah sizde bi an önce düzelir