asel03112025 Merhabalar ocean microfer marka Demir ilacı kullanacağım kızıma 4 aylık 7. 300 kilo kaç damla kullanacağım??
livanurvealpinannesi61 asel03112025 ocean microfer kilo başı 2 damla verilir 14 damla verilmesi gerek
ozdenizzz asel03112025 bence siz doktora sorun kilo başına iki damlayı ilk defa duydum ben hangi doktora gittiysem kilo başına 1 damla demişti bize. Takipli olduğunuz doktor sizi yönlendirsin yanlış bir şey yapmayın.
smyya02 Bende onu kullanıyorum doktor her kiloya bir damla sabah akşam demişti Ama benim bebişte biraz demir eksikliği vardı diye fazla söylemiş
yaseminim livanurvealpinannesi61 merhaba 14damlayi tek seferde mi yoksa bölüp Ayrı ayrı mı verilcek doktora sormayı unutmuşum
yaseminim [silindi] merhaba 14damlayi tek seferde mi vericez yoksa bölüp Ayrı ayrı mı verilcek doktora sormayı unutmuşum
[silindi] yaseminim merhaba. ben tek seferde veriyordum. Bazı doktorlar kilo başı 1 damla sabah akşam verdiriyormuş. Bizim doktorumuz hepsini tek seferde verebilirsin demişti
[silindi] yaseminim ben 3 farklı demir damlasından sonra Ocean kullanmaya başladım kızım bir tek onu sevmişti. O yüzden hiç sıkıntı yaşamadım
yaseminim [silindi] Teşekkür ederim ♥️ D vitamini genelde sabah veriyorum demiri ne zaman vermeliyim gün içinde peki