nurcafune Bebeğim sabah 7 gibi uyanıyor 9 da bidaha uykusu geliyor uyutuyorum ama max 45 dk en fazla 1 saat uyuyor hiç kısa uyuyor 2 satte bir gündüzleri uyumak istiyor gece uykusuna 20.00 da geçiyorum çokmu erken sizce geceleyin sürekli uyanıyor belki 10 kez böle dildi eskiden gece uyanması beni mahvediyor şuan sat 4 ve uyanığız oyun oynuyor uykusu kaçtı kendi kendine uyksuuzluktan mahvoluorum gece sürekli emmek için uyanıyor yani eskiden çok güzeldi gece hiç uyanmazdıı 2 kez falan max ama şuan neden böle oldu böle olan varmı atak haftasımı eçne diş çıkarma belirtileride yok huzurlu gayet
tunabebekh nurcafune bizimde 7 aylık ve aynı ben de 8 de uyutuyorum 9 da uyanıyor 2 saat uyumuyor sonra uyuyor 2 saatte bir uyanıyor sabah 7 ye kadar
kikis nurcafune beim bebeğimde 6 aylık ama 5. 5 Ayından beri gece 1.30 saat arayla uyanıp emmek istiyor. Gündüzleri de uykuya çok direniyor malesef
uykuusuzmom Bebeğim 6 buçuk aylık, 5.5 aydan beri hepinizin yazdığı ile aynı bebeğim. Akşam kaçta uyutsam da 45 dk 1 saatte bir uyanıyor. Gece de max 2 saat deliksiz uyuyor her uyandığında da emmek istiyor. Çözüm bulan varsa okumaya geldim🥲