Defne10 busraysuff Doktorum onermedi onun yerine evde karanfil yagi yapabilirsin dedi.Daha denemedim.Ve taze sogan ver eline isirsin dedi onun suyu agriyi aliyormus bikac kez verdim iyi geldi gibi
Altayin_annesi busraysuff benimde doktorum onermedi. Zararli olsugunu soyledi. Onun yerine buzdolabinda soguya bilen dis kasiyicisi aldim. Cok kasindiginda onu sogutup onunla masaj yapiyorum.
Defne10 busraysuff Aynen arkadasin dedigi gibi dis kasiyicisini sogutup da verebilirsiniz.Veya havucu 5dk buzlukta bekletip verebilirsiniz soguk seyler de rahatlatir
Ejderhahavva busraysuff kullandım faydasını hiç görmedim bence almayın gereksiz bide ne kadar sağlıklı oğlum acayip huysuz dişten dolayı en son alıyım dedim aldım iki kez kullandık attım çöpe
Bernauslu Defne10 benim kızım 3 aylık sayılır tükürük biriktiriyor diye doktorumuz diş jeli alın dedi ama almadım ben zararlı diye küçük daha soğan olur mu ki bizimkine de
Defne10 Bernauslu Bence olur yemiyor sonucta sadece suyunu aliyor.Jelden iyidir diye dusunuyorum.En azindan dogal.Zaten jeli surerken yaliyor direkt diste kalmiyor ki nasil etki edecek ki bir kere denedim yuttu hemen daha da surmedim