larisa13 Fiyat olarak makul ama işlevsel, kullanıpta memnun kaldığınız lazer cihaz önerisi yapar mısınız 🌸🥺
ilayda0 larisa13 ben aldım kendımınkını beyenmedım yengem aldı bırgun denedim baya begendım fıyatıda uygun
larisa13 ilayda0 yorumlarda şey yazıyor amahediye kupon verildiği için İYİ yorum yaptırılıyor doğru mu acaba
Kocamdaaakocammm ilayda0 Çok güzel eşimin kuzeni aldı 2 aydır yapiyor o kadar güzel etki etmişti bende sepete ekledim hemen Ben normal olarak epilasyona gidiyorum seyanslarim bitince evden devam edicem
ilayda0 larisa13 evet yarıyo ben beğendim onunkınj haftada 2kere 1ay boyunca sonra 2haftada bire ınıyo
fatmakstk ilayda0 haftada 1 peki doğru mu? Normalde ayda 1 veya daha uzun sürelerde gideriz bu şekilde kılın çıkmasına imkan tanırız diğer türlü dökülme görmeden nasıl anlamadım
ilayda0 fatmakstk bu dıger cıhazlar gıbı güçlü degılıdr herhalde bır ayda bur gıdılenlergıbı bız öle yaptık haftada 2kere begenmedıgım dedıgım cıhazdada seyrelme yaptı ama attıgım cıhazı baya beğendimm
ilayda0 larisa13 ben kupon faln bılmem 22senelık hayatımda ıkı kere trend yoldan bşy aldım fıyatı en uygunu aldım çok fazla dedıgım gıbı beğenmedim yengem almıs bunu çok begendım kızının bitmiş kılları kendının vardı daha sımdj ne halde bilmiyorum