Ozgeylulll emlik06 Ayy kıyamam canım benim ya bu alerji olabilir canım ya kaç aylık süt alerjisine benziyor sanki çok geçmis olsun
gg3848 emlik06 benim kızımda da olmuştu ama çok daha azdı mutlaka doktora götürün çok geçmiş olsun 🙏🏻
Ozgeylulll @“emlik06”#p3848106 Mutlaka doktora göster canım emziriyorsan diyet yapman gerekebilir cildi atopikte olabilir tabi süt alerjisine cilt tepkili olunca bu tarz belirtiler oluyor kızımdada vardı alerji bizimki bağırsak tepkiliydi
minosu gg3848 sizinki neden oldu ? Benimde kızım 40 günlük onunda bi anda oldu arada çıkıp sonra kayboluyor anlamadım
gg3848 minosu yenidoğanda olur demişti doktorumuz krem önermişti onu sürdük sonrasında azalıp bitti benim kızım çok beyaz tenli hala da teni çok hassastır
esmaayeldann emlik06 atopik dermatite benziyor. Altında alerji yatabilir. Kakasında mukus veya kan varmı süt ürünleri yumurta tükettin mi? Bugunmü oldu acaba yediğin bişi yapmış olabilir oğlumda böyleydi
ozipek esmaayeldann @emlik06 benim de aynı şekilde 40 günlükken böyle oldu atopik dermatit + inek sütü alerjisi çıktı. Hemen bir alerji doktoruna görünün
esmaayeldann ozipek evet bizdede aynısı oldu sonrasında egzamaya döndürdü tahlil yaptırdık süt ürünlerine ve yumurta beyazına alerjisi çıkmıştı
eymeninannesi2704 emlik06 büyük ihtimalle siizn yediğiniz bişey alerji yaptı onu, bende fındık yediğimde oğlum böyle olmuştu
minosu Metehanduygu44 benimde kızım böyle oldu bi anda bazen kayboluyorlar sonra tekrar çıkıyor atopik ciltmi yoksa alerjimi sizce yada ikiside aynı şeymi bilginiz varmı ? Kızım 40 günlük
melikeakblt emlik06 çok geçmiş olsun benim oglumdada vardı yenidogdugu zamanda sebamedtin kremini kullanmıştım çok iyi geldi bize
Gul-42 emlik06 isilik bence ama fazlaaaaaa olmuş sıcaksa ortam falan deterjan yada gıydıgı kıyafetın türü malı hepsı etkıler