yigitinannesii22 Bebeğim emmiyor. Sütüm yok denecek kadar az nerdeyse. Elektrikli göğüs pompası aldım sağarak arttırmaya çalışıyorum. Bu süreçte neler yapabilirim?
gygo yigitinannesii22 bulgur demişti bi arkadaş ben denedim aylar sonra gece göğsümden süt taştı baya etkiliymiş tabi bol su da dahil
Esmabetul yigitinannesii22 bol su ve kaliteli uyku Sonrasında bende dereotu ve dut kurusu bulgur çok güzel süt yapmıştı İnşallah çoğalır sütünüz
Minikbirprenses yigitinannesii22 yenimi doğum yaptınız artacaktır merak etmeyin dinlenin uyuyun sağım yapın bol su bidr bence bunlar önemli
rachelgreen_ Bebeğiniz sanki emiyormuş gibi düzenli olarak sağmanız lazım geceleri dahil. Bol uyku bol su bir de hoşaf suyu.
nnoktaa yigitinannesii22 bol su sık emzirme sağlam psikoloji stresten uzak durmak. Bir de çiğ kuruyemiş bulundurun yanıbaşınızda.
gzdetnrkl Detaylı araştırmamda anne sütünü etkileyen tek şey su (+uyku ve iyi bir psikoloji) olduğunu gördüm diğer bütün herşeyin psikolojik etki olduğunu söylüyorlar tabi kendimde diğer yöntemleri denemedim değil 🙈