rabia0606 Kızlar hayırlı akşamlar diliyorum benim gibi sahursuz oruç tutan varmı aranızda benim üç kızım var ikisi okula gidiyo onları da ben götürüyorum diğeri daha minnak çok zor oluyo gece uyanamiyorum Allah kabul etsin valla napim
metemom_ rabia0606 yatmadan önce bir şeyler yiyip niyetinizi alın illaki sahur saatinde yemek zorunda değilsiniz 😊
CilekliKedy rabia0606 elimde olsa bende sahursuz tutucam ama eşim için mecburen kalkmak zorunda kalıyorum 🥲
beybitolat rabia0606 ben. İftardan iftarayım. Uyumadan su içip niyet edip uyuyorum. Sahura kalkacak ne halim var ne birşey. Zaten asla acıkmıyorumda
metemom_ rabia0606 önemli olan tutabilmek ya özledim oruç tutmayı 3 yıldır tutmuyorum hamilelik emzirme hamilelik derken 🥲
Minikkoalam0404 rabia0606 bende sahursuz tutuyorum Allah kabul etsin çünkü oğlum gece 35 aylık olmasına rağmen hala uyanıyor ve uykusuzlukmu açlıkmı deyip açlığı tercih ediyorum
betul97_ rabia0606 Kızım 19 aylık yat sahura kalk tekrar yat erkenden uyanıyor kızım ilk hafta salak gibi oldum. Şimdi uyumadan önce bir şeyler yiyorum yanıma da su alıyorum kızım gece illa uyanıyor saate göre su içiyorum öyle niyetlenip uyuyorum. En azından uyu uyan yapmıyorum uykumu birazda olsa almış oluyorum