glsmbrnl Kızlar geceden yapıp yarın iftara üstüne kaşar serpip fırına versem olur mu? Güveçlerde alta patates püresi üstüne de köfte yapmayı düşünüyorum.
ruveyda_34 glsmbrnl olur ben bazen yaptıgımda fazla oluyor hıc fırına vermeden buzdolabına koyuyorum ertesı gun fırında ısıtıp kasar eklıyorum
252524 glsmbrnl patates uzun süre kaldığında kötü bir tat ve koku oluşuyor benim fikrimce tazesi en güzeli ☺️
cokbilmismom glsmbrnl beklemiş patates püresini hiç sevmem kivami bozuluyor köfteleri hazırlayın patates püresini iftara yakın yapın bence bir
ftmylm glsmbrnl patates püresi beklediği zaman kıvamını kaybediyor ve kötü bir koku oluşuyor tavsiye etmem ama köfteni hazırlayabilirsin hatta patatesini de haşlayıp dolaba koyabilirsin ama pişirmeden önce püre haline getirmeni tavsiye ederim misafir sonuçta
glsmbrnl ruveyda_34 şu an bu cevapla çok rahatladım çünkü bugünden yapmak benim için çok büyük kolaylık olacak 🥹🫶🏻
ruveyda_34 glsmbrnl küçük bebeğim var benım ıcınde cok kolay ve kurtarıcı oluyor cogu zaman oyle yaparım ne kotu bır tat oluyor nede bozulma vs
glsmbrnl 252524 küçük bebeğim var bir de 3 yaş kızım biraz kolaylık olur diye düşündüm inşallah güzel olur da mahçup olmam misafirlere 🥹
252524 glsmbrnl akşamdan patatesleri doğrayıp suya koyarsanız hazırda olur kararmaz patatesler , geriye sadece haşlaması ve püre yapması kalır oda çok zaman almaz zaten pratik olur bence :)
glsmbrnl Bütün bunları yaptıktan sonra okumam 😭😭 kendim yemiyorum umarım yiyenler için kötü olmaz üzüldüm şu an🥲
seyma0661 glsmbrnl ben yaptığımda 2 gün filan yiyorum ama içine süt tereyağı karabiber de koyuyorum püreye. Tadında bi fark olmuyor