esmaayeldann Arkadaşlar eşi trafik polisi olan arkadaşlardan eşlerine birşey sormalarını rica ediyorum ya 😂 yeni cezalar çıktı ya gündeme. Arabalara sonradan takılan android ekranlarada ceza varmıdır? Bi sorarmısınız ya
Noname21 esmaayeldann ben var diye biliyorum da devletin bütün işi gücü bitti bütün birikimi işe alınan arabaların plaka pıntosuna ve iç aksesuarlarına kadar düştüler mi gerçekten şaka gibi
SevimliHayaletCasper esmaayeldann araç kullanımına engel bir durum oluşturuyorsa mesela sürücünün görüşünü kapatıyorsa cezası var evet. Onun dışında yok diye biliyorum
seros3535 esmaayeldann Sürücünün dikkatini dağıtmayacak şekilde takılı ve seyir halinde video vs izlenmiyorsa yasak değil Çünkü bizim de bir aracımızda sonradan takılan ekran mevcut
esmaayeldann Noname21 ya birkaç yerde de olduğu yazıyor ama bazıları tablet ekran gibi alıp cam hizasına yakın konumlandırılırsa cezası varmış. Yani görüş açısını engellerde eğer
SevimliHayaletCasper Noname21 düşmekle ne alakası var ki denetimlerde sistem okumuyor bu plakaları o yüzden yasaklanıyor
mamacitaa_ eşim bu akşam gitti notere ordan şoförler odasına vs plaka değişimi için. Şaka gibi.. Para bitti tabi başka napacaklardi 😏
esmaayeldann mamacitaa_ gerçektende öyle daha neye karışacaklar bilmiyorum bi götümüzdeki don kaldı oda yakındır
esmaayeldann accountant evet varmış ama görüş açısını engelleyenlere varmış bazıları üste takıyor ya onlara