zamansumisali_ Kızlar şuan bebeğime hipp mama kullanıyorum ams doymuyor mamayı değişmek istiyorum öneriniz varmı evolvia kullanmayı düşünüyorum
Badeninannesi_35 zamansumisali_ Bebelac Gold doyurucu kilo aldırıyo oğluma kullanıyom kïzımada kullanmïştım menmunum
kazedook zamansumisali_ ben de hipp kullanıyorum kilo almıyor diye düşündüğüm için Aptamil pronutraya geçiyorum yavas yavas. İçime hazır aptamillerden aldım denedim kutu boşa gitmesin diye
zamansumisali_ miranaras1 benim bebeğim hipp kullanıyoruz suan 1 ayda 800 gram almıştı sadece sizin bebeğiniz ayda kaç kilo alıyodu yalnış anlamasanız
zamansumisali_ Badeninannesi_35 benim bebeğim 1 ayda 800 gram aldı hipp mamada sizin bebeğini ayda kaç kilo alıyodu yalnış anlamaz iseniz
miranaras1 zamansumisali_ 1,5 2 kg arasında oluyordu 6 aydan sonra mamamil verdim kilo alımı durdu şuan 8 aylık evolvia 2 ye geri başladım 9 ayda bakalım ne olacak
zamansumisali_ miranaras1 bebeğiniz sadece mama ile mi besleniyodu yoksa mama ve anne sütü ile mi ilerlediniz
zamansumisali_ Badeninannesi_35 bebeğiniz sadece mama ile mi besleniyodu yoksa mama ve anne sütü ile mi ilerlediniz
beybitolat zamansumisali_ 1 kilo almıştı hep her ay. Niye yanlış anlayayım anneyiz ve endişenizi çok iyi anlayabiliyorum 🥹💕
kazedook zamansumisali_ evet herhangi bi değişiklik de olmadı sevdi 120ml içti ilk defa 3-4 saatte bir veriyorum
zamansumisali_ kazedook aptamil mamalar için kötü yorumlarda bulunuyorlardı kaldırılıyormuş diye duydum