1anne1cocukk Birberenannesi nedense bende öyle şeylerden haz alıyorum YouTube den de katarsis extrayı izliyorum hahaha
bebikomomyy Birberenannesi Baba candır Aşk yeniden Seksenler kaossuz huzurlu en sevdiğim eski diziler bunlar tavsiye ederim💐
Deletedmom_875 Ayy cok vardır ama aklima gelmedi bir an Kavak yelleri Sihirli annem Acemi cadı Hayat bilgisi Karagül Kırgın çiçekler Biraz daha yazarsam yaşım ortaya çıkacak djjd
pimpiriklianne43 Birberenannesi yaprak dökümü psikopata bağladım resmen bitirip bitirip tekrar başlıyorum
umaygkr Unutulmaz diye bi dizi vardi gercekten unutamadim arada acip izliyorum ama baya dramli bisey 🤣 kara ekmek de guzeldi yine basrolde ayni kiz var ben romantik komedileri cok seviyorum iliski durumu karisik gunesin kizlari adanali da izlerim 🤣
Nsrn1 Birberenannesi ben ağır Leyla İle Mecnun fanıyım 😄 Kardeş Payı nı da çok severim. Önerilerime geçeyim 😄 Leyla ile mecnun Kardeş payı Yedi numara Ekmek teknesi Hayat bilgisi
rumeysadc1 Küçük hanımın çiftliği Aşkı memnu Muhteşem yüzyıl Kara sevda Öyle bir geçer zaman ki Doktorlar Sıla
giqu Birberenannesi sıcak samimi denince aklıma direkt Aramızda Kalsın geldi. Süper Baba da öyle, daha da eskilerden.
bitboylum Birberenannesi koçum benim, hatırla sevgili,Avrupa Avrupa,kesinlikle hepsi birbirinden eğlenceli diziler
nayirnolamaz06 Birberenannesi kurtlar vadisi Aliye Emrah unutabilsem Tatlı hayat Asi Aklıma gelenler bunlar
SooMin Birberenannesi Umutsuz Ev kadınları, seksenler, Hayat Bilgisi, kuzenlerim, yaprak dökümü, sihirli annem, cennet mahallesi, muhteşem yüzyıl benim dönüp dolaşıp baktıklarım