Dodikannesi 5 aylık bebek anneleri bebişlerin kiloları nasıl? Benimki enfeksiyon ve ishal geçirdiği için geriledi. Üzülüyorum ama doktor sorun yok diyor. 6.150 kg boy 61.5
melekveemir Dodikannesi doktor iyi diyorsa bebeğinde keyfi iyiyse hiç sorun etmeyin. Benim ilk oğlum da zayıf bir bebekti şimdi 7 yaşında boyuma geldi nerdeyse kilosunun da maşallahı var. Evet insan kafasına takıyor ama takmamak gerek aslında çocuklar büyüyor bir şekilde. Şimdi 2.oğlumu büyütüyorum o da çok kilolu değil 5 aylık 7.100 civarında. Normal değerler içinde o yeter
Dodikannesi melekveemir mama hiç almıyor biberon ağzına sürmüyor. Ek gıdaya başladım ama ağzını açmıyor. Sütümde azalıyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilemedim
aksutuce Dodikannesi benimkide 5 aylık. 6200 den 6300 olmuş sadece 1 ayda 100gr almış . Ek gıdaya başlıcam . Mamada ver dedi doktor. Mamaya başladım seçıyor diye onuda çok yemiyor . Ek gıdaya sebzelerden başlıcam. Emmeside azaldı . Bilmiyorum çok aç olsa ağlar zaten . Bakalım 1 ayda ne olucak
melekveemir Dodikannesi ben de ek gıdaya başladım 10 gün kadar oldu. İyi kötü gidiyoruz bakalım çok iştahlı diyemem. Ama sevmeyen bebek sevmiyor işte benim oğlum da bana göre çok çok az emiyor hemen 3 5 dk doyunca bırakıyor hemen. Ama napabilirim zorla olmuyor. Hiç mamasız bugüne geldik şimdi de biraz ekgıda. Ben de merak ediyorum bu ay kaç kilo alacak
Dodikannesi aksutuce Benimki ek gıdayıda istemiyor ağzı sürekli kapalı kaşık görünce ağzını kapatıyor
huriye4255 aksutuce ben de aynı durumdayım kızım 5 aylık 6100 gr biberon tutmuyor ama almıyor sütüm de stresten azalıyor ne yapcam bende bilmiyorum
Sarallemmm Her bebek farklı doğum kilosuda önemli benim kızım sadece anne sütü alıyor 8900 gr 67 cm 🧿 ilk kızımda emziriyordum 5 aylıkken biraz daha zayıftı 7 kilo civarıydı doktor sağlıklı gelişim açısından bişey demiyorsa çokta sıkıntı etme derim büyüyorlar
momica huriye4255 stres yapmayın zaten ek gıda zamanı gelmiş desteklersiniz olur biter gece muhallebilleri falan derken alır kilo bebeğinizin sağlığı yerinde mi önemli olan o