Pinrrr Kizlae nasi kullanıyorsunuz öksürük var kızımda kuru şekilde göğsüne sürüyorum biraz filan ama bilen varsa ve memnun kaldınız mi
Niyesordunbucevabi Pinrrr benim arkadaşım kullanıyor çocuklarına çok memnun bana da çok önerdi ama bi türlü kısmet olmadı almak. Günde bi tatlı kaşığı veriyor çörek otu yağı ile birlikte
Noname21 Pinrrr ondan herkesin bu kadar aşırı memnun olması hemen etki ediyor olması üzerine birde hemen etki ediyor olması benim kafamı çok karıştırıyor o yüzden almadım antibiyotik bile iki gğnde etki ederken ı ilacın öksürüğü gribi böyle çok hafifletmesi bunun içinde ne var sorusuna itiyor beni. Araştırdım tabiki çünkü okulda ilk senesi olan ve sürekli hasta olan bir kızım var doğru düzgün bir içerik yok mesela marka olarak da zate vital yok mesela hep bitkisel ürün satanlar var yani muamma bir ürün bana göre
sessi Pinrrr ben kullandım küçük şişe bilmiyorum etkili mi ama oğlum çok sık hasta olsada hastalığı ağır olmuyordu ama yoğun öksürük dönemi geçirdik maalesef denemediğim doğal yol kalmadı sonuç hüsran olmuştu
Noname21 Pinrrr arkalar halkında bilgim yok ama öksürük için bal limon ve zerdeçal çok işe yarıyor Ya da siyah turpun içini biraz oyun içine bal koyun bir gece ağzını kaptın bekletin sabah çıkan suyu içirin doğal öksürük şurubudur Çörekotu yağı mucizesi var ben her gün bir çay kaşığı veriyotum Udi hindi yağı eskiden evet şifalıymış ama onu kendileri bilmem ne bitkisinden kendileri yaparmış
Noname21 Pinrrr zate vitalin sıvı şurup formunu kullanıyorum biliyorsun peygamber efendimiz Ölüm hariç, hiçbir dert yoktur ki, çörek otunda ona karşı bir şifa olmasın" Demiş . Ben özellikle bağısıklıkık ve alerji için kullanıyorum