Seherr_ Bacılarım günaydın. Diş çıkarma sürecinde bebeğine kehribar kolye kullanan oldu mu, gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa abartılmış aslı olmayan bişi mi? Diş konusunda fikir ve tavsiyelere açığım
[silindi] Seherr_ ben kullandım kullanıyorum. Salyasına hiçbir faydası olmadı bizde. Mucizevi bir şey değil bence Hahshshhs görüntüsüne alıştım çıkarmadım. 6aya kadar tetagil 6 aydan sonra Osanit kullanmaya başladım. Çok faydasını gördüm şiddetle tavsiyemdir 👌🏼
organikirmik Seherr_ 15 aylık hala tetagile bel bağlamış durumdayım zor durumda dolven. Bi taşın etki edeceğine dair inancım yok nfn
beybitolat Seherr_ 14 aylık hiç çıkarmıyoruz boynundan. Ki orj aldık. Çocuk her dişte kök söktürüyor bize
Seherr_ [silindi] Kııızz o zaman hemen alayımmmm 1 haftadır burnumdan geldi bu nedir benim başıma gelen 🤣🤣🤣
organikirmik Seherr_ al al ben 5 aylıktan beri düzenli veriyorum jdjgjff dün eşim 2 nöbetçi eczane dolaştı evde tetagil bitti diye
Seherr_ beybitolat valla perişan oldum yaa gece uykusu yok gündüz sürekli mızıl mızıl kıyamıyorum da, onun acısını kocam çekseydi keşke çocuğuma bişi olmasın 🥴🥴😬😬😬
elifff94 Seherr_ ben büyük umutlarla almıştım ama hiç bir işe yaramıyor bence belki salyası bir tık azalmıştır ama kolyeden mi emin değilim. Ağrıya hiç bir şey çare olmuyor malesef
Seherr_ elifff94 Verilen onca para çöp maalesef, kız işe yarasa bari bizde hemen kanıyoruz saf gibiiiii
elifff94 Seherr_ sadece estetik duruyor diye takıyordum 😂😂 kızım büyüdükçe kolyeyi dişiyle koparmaya çalışıyordu artık onu da takmıyorum 😂😂😂
Zumra_Fatma Seherr_ salyalara ve dişe nazara çok iyi geliyor kaynanama kızıma almıştı gerçek hiç ebebekde filan almadık yani has ve has gerçek ve nazar deydigini anladigimda kolyesinin parçaları kırılıyor ve rengi degsiiyordu alacaksanız hiç ebebekde almayın bence
Seherr_ Zumra_Fatma ablam Antep’ten almış sertifikalı falan , hiç kullanmadım bilmiyorum sadece merak ettim kullanıcı yorumlarını. Ama sizinki çok enteresan nazarda kırılması falan