leylaleyll Kızlar bebeğim 53 günlük dün bebeğime hayırlı olsuna geldiler hasta olan kimse yoktu kimse öpmedi gecede sorunsuz uyudu ama sabah uyandığımda 5 kere üst üste hapşırdi kundaginida açmış acıktı üstü hafif bilmiyorum psikolojikmi emzirdikten sonra hırıltıli gibi nefesmi alıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum size üst üste hapşırma belirtileri varmıydı bebeğiniz hasta olmadan önce yardımcı olurmusunuz
Duyulurum leylaleyll inşallah değildir. Benim iki çocuğum da her gün hapşırırlar özellikle güneşli sabahlarda.
aydinmumine leylaleyll he er hapşırma hastalık demek değil canım her hırıltıds geniz akıntısı değil. Burunları açılsın diye de vücut hapşırma eylemi yapıyor. Hırıltıda boğazında süt kalmış olabilir onun sesi oluyor bazen . İnşallah birşey olmamıştır korkma . Burun akıntısı gözlerde kızarıklık uyku hali halsizlik varsa düşün hastalığı
leylaleyll Gul-42 yakınım olduğu için biraz kabul etmek zorunda kaldım uyku tulumuda şuan terletmezmi çocuğu
leylaleyll aydinmumine ya bilmiyorum ilk annelik deneyimim olduğu için pek hakim değilim 5 6 kere hapsirinca korktum açıkçası
Gul-42 leylaleyll oglum gıyıyor 4.5 yasında evde 22-23 derecr gecede soguk oluyor malesef olsun kabul etmeyın mayıs gıbı cagırın memleket neresı havalar ısınsın
Ozlmyldzarya leylaleyll benim bebeğimde sürekli hapşırırdı yenidoğan döneminde çok normalmiş hastamızla kimse yoksa eğer yaklaşmadılarsa da hasta olacağını düşünmüyorum. Hapşırık gelişimin bi parçası hatta burnu tıkalıymış gibi nefes alışverişi bile duyabilirsin oda burun deliklerinin minik dar olduğundanmış. Ama sana tavsiyem gün içinde 3 kere 2 kerede olsa burun temizliği yap bir eksisi olmaz artısı olur burunu açık olduğu sürece bebek hastalanmaz Allahın izniyle🥰 bide en azından birkaç ay bebişi kalabalık havasız ortamlara sokmamaya çalış
leylaleyll Ozlmyldzarya yok öyle hiç kalabalık ortama girmedim ama çok çok yakın olduğum birisi olunca haliyle bişey diyemedim normalde de hapşırıyor ama ard arda olunca korktum
ipeksiyim leylaleyll canım hapşırması normal ama eğer öksürüyorsa, nefes alırken göğsü çöküyorsa, sürekli burnu tıkanıyorsa bir doktora gitmekte fayda var bence
handan36 leylaleyll burnu tıkanmış olabilir. Hapşırması her zaman hastalıktsn olmaz burnunu temizlemeye çalışıyor da olabilir. Birde ev neminin 50-60 arasında olmasına özen gösterin kuru olunca da tıkanıyor burun
sraaaknc leylaleyll hapşırabilirmiş bebekler burnunu felan temizlemek içinde hapşırırlarmış benim eşim getirdi eve sabah bi uyandım bütün eklemlerim bacaklarım belim kollarım ağrıyordu ge boğazımda hafif yutkununca acıyor sanki bi tarafı bebeğimde 26 günlük saydım 9 kere öksürdü geceden beri ama süt mü kaçtıda öksürdü bilmiyorum gün içinde devam ederse öksürük doktora götürcem
hellomy99 leylaleyll bebekler süreli hapşırır burun kılları olmadığı için bu çok normal hırıltı içinde önce burnunu temizleyin bebişin sonra tekrar takip edin hırıltısını genizleri dolduysa o yüzden de hırıltı olabiliyor çok ziyarette kabul etmeyin bence yine hala hastalıklar devam ediyor mevsimden kaynaklı
Birgaripcihan Üşümüşte olabilir benim çocuğum doğduğu günden beri üşüdüğü an hapşırır çocuktan çocuğa değişiyor, bebekken eşimle bu yüzden çok tartışmıştım her hapşırma üşüme değil dediği için amenne değil ama sen bilirsin hissedersin neden hapşırdığını