kimkibuu Kızlar bu ay regl gecikmesi yaşayan var mı? En hızlı adet söktürücü önerisi olan varsa alabilir miyim pleaseeee 🥺
aysegul_my kimkibuu ilişki 😅🤭 bilmiyorum bende etki ediyor gibi geliyor ama yani bitki çayı da etki ediyor sanki her gün içince
bbenim kimkibuu ayy benimde 3 gün geçti test yaptım negatif vücudum artık yormaya başladı beni olsaydım biran önce
DarkSwan kimkibuu İnanılmaz bi kasık ağrım var, ama asla olmuyorum.🥺 Üzerimde yarattığı streste ayrı.
Pnr22 DarkSwan bende de aynı durum 7 si olmam lazımdı önce sancı bel ağrısı ful yaşadım ama banamısın demiyo bende baya stres oldum
Pnr22 DarkSwan bende de aynı durum 7 si olmam lazımdı önce sancı bel ağrısı ful yaşadım ama banamısın demiyo bende baya stres oldum
gizemtemel kimkibuu valla bende ayni durumdayim 2 ay oldu dogum yapali gecen ay regl oldum bu ay olmadim anlamadim 🤦🏻♀️ ay sonuna kadar olur muyum emzirme donemindede degilim sanirim mevsimsel heralde