wewee Kızlar montessori yatağının yanlarına örgü korumalık mı yoksa yan korumalık mı önerirsiniz ? Eksi ve artı yönleri nelerdir?
Omeraslan wewee örgü korumalık kullanıyorum. En az on cm yatak içini daraltıyor tek sıkıntısı bu bence. Bir de yıkama da makineye sığmıyor. Elde yıkıyorum.
16momm wewee yan korumalık öneririm örgüyü oyun haline getiriyor ayak sokuyor uykuya dalma uzun sürüyor
hunilimomy wewee yan korumalık hem kullanışlı hemde yikamasi kolay kesinlikle tavsiye ederim. Örgü korumalik görsel olarak evet ama aşırı alan daralıyor ve cocuk uyurken üzerine dönüp uyusa yine kafası ayağı girer yani korkuluk aralığına
wewee 16momm hunilimomy Trendyolda basit düz yan korumalıklar var. Onlardan mı alayım? Önerdiğiniz bir model var mı
hunilimomy wewee bence yatak kenarının boyunu ölçüp terziye yaptırın ben 300 TL gibi bi fiyata diktirmistim
hunilimomy wewee ben 2 baslik 2 yan olarak 2 boyut aldim genişlik ve uzunluk diye içine sünger aldim koltukcudan döşeme süngeri. Onlarfan iki tane götürdüm ona gore anlattım fermuarlı bağcıklı 15 gunde bir çıkarıp rahatça yıkıyorum
1anne1cocukk 16momm yıkanınca topaklanma durumu olabilir ben oyun halısını yıkadım topaklandı ne yapacağım bilmiyorum