78bb Eve misafir kabul ediyormusunz hanımlar malum virüs ortada benim de 3 aylık bebeğim var çok korkuyorum evi sürekli sirkeyle temizleyip ellerimi yıkıyorum sürekli kolonya döküyorum ama gelene de gelme denir mi bilmiyorum
Emin_e 78bb sormayin benim bugun 40 gun oldu 2 hafta sonra da mevlut yapalim demisti kvalidem hic icimden gelmiyor... hic onemsemiyor cogu cunku...
78bb Kaynım avm de çalışıyo kabul etmek istemiyorum açıkçası geri de diyorum çok mu takıntı yapıyorum
Tuba 78bb Bence gayet haklısınız. Burda dün düğün vardı açık açık annemlere söyledim giderseniz 2 hafta evime kabul etmem sizleri diye😅 sonuçta virüs kendini iki hafta sonra belli ediyor anca. Riske almamak gerek😊
[silindi] Kimse gelmiyo kabul etmem de mümkünse kimse canım sıkılıyo diye gezmesin bu süreçte kimse kimsenin bi hatasının kurbanı olmak zorunda degil bir kişi aynı dakikada 5 kişiye bulaştırabiliyo
morsevenfilolog 78bb Bugün arkadaşım gelecek ama taa 3 hafta önceden planlamıştık. O yüzden gelme diyemedim. Ama bu günden sonra ne gidilecek, ne gelinecek. Eşim de bu konuda oldukça katı. Bakalım neler olacak..
Dykdyk 78bb Bence açık açık kabul etme kimse sizin sağlığınızdan önemli değil zaten tvlerde 14 gün süreyle misafir kabul etmeyin diyor
Sevgi1 Deletedmom819 bunun titizlikle alakası yok ki ya adam virüslü biriyle temasta bulunsa ona da gecer