neseayan Sezaryen doğumdan sonra 4.ayda adet oldum. Bi sonraki beklediğim günde oldum. Bu ay geciktim üç gün. Gecikmeler normal mi hemen düzene girer mi? Ağrım var ama henüz olmadım. Gecikince de şüpheye düştüm.
1prensh neseayan doğumdan tam 11.ay da adet oldum Aralık ocakta oldum şubatta olmadım gecikmenin 5.günündeyim 🤦♀️ korunuyorum aklıma farklı şeyler gelmiyor şubat ayı kısa olduğu için gecikme oluyor diye düşünüyorum yani inşallah öyledir 🙏🏻
arzusssss Bu ay herkes gecikti herhalde benim de öyle oldu çok endişeliyim şubat 28 çekiyor hadi iki gün ileri atayım ama yok beş gün oldu
t_lin44 Bu ay herkes de mi bu sıkıntı var 7 ay 10 gün önce doğum yaptım 3′cü ayda adet oldum her ayın 1 de oluyordum bu ay olmadım 8 gün oldu dün test yaptım tek çizgi korkuyorum niye adet olmuyoruz kızlar yaa adet olduğum da ilk işim spiral takmak olucak
arzusssss t_lin44 aynı ben 7ay 8 günlük benim de kızım. 4,5,6. Aylarda oldum bu ay gelmedi test yapmadım korkuyorum ben de😔 olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyor ama yok yani gelmiyor
t_lin44 Ay kızlar neden bu ay herkes öyle oldu yaaa çok korkuyorum ay kasıklarımda ağırıyo aslında olacak mışım gibi ama bugün 9 gün ne gelen var ne gıden bacım niye olmuyoruz
neseayan t_lin44 ayy bilmiyorum. Korunuyoruz ama yani insan şüpheye de düşüyor. Ban tüp bebek dediler üç kere tedavi gördüm. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. İnsan diyo bi kere olduysa ikinci de olur mu 😅