caniminikizleri Kızlar şu meşhur boy aynasından almak istiyorum sizce kaç cm ve boy aynaları iyi oluyormu genelde herkeste görüyorum ama bir bende heves ediverdim çokta hevesli de değilim aslında ama evde boydan aynada yok sizce ne yapmalı fikir verin bakalm 😊
Marianne caniminikizleri deprem bölgesinde yaşıyorsanız tavsiye etmem. Ben de almak istiyordum vazgeçtim
zarifhanims caniminikizleri Salonda çok manasız buluyorum. Yatak odasına, giyinme odasına falan alıcaksanız olur bence. Genelde 180×70 ölçüsünde oluyor
yldrm12 caniminikizleri ben aynaları ve aynaların enerjilerini pek sevmediğim için almadım. Salondaki boy aynasına anlam veremiyorum belki yatak odasında veya giyinme odasında olabilir. Bazı evlerde vestiyerin yanına var oda evden çıkmadan kendine bi bakmak için olabilir diye düşünüyorum. Eğer küçük çocuğunuz var ise biraz daha büyüyünce alın derim
mrscakir caniminikizleri ben 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum sadece şuan istediğim şekilde koyamıyorum malum bebek olduğu için koltuk ve konsol arasına sıkıştırdım. Eğer bebeğiniz küçükse çok sık aynaya gidiyorlar eğer tehlike arz edecek bir konuma koyacaksanız bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde alın derim. Ölçü olarakta evinize göre bakarsanız ne küçük kalmıi olur nede büyük.
Marianne caniminikizleri depremde tuz buz oluyor, üzerinize düşme ihtimali yüksek kesik falan olabilir. Yatak odasındaki aynalı dolapları bile kaldırdım.
yldrm12 caniminikizleri o zaman alın çocuklarınız büyümüş hem. Güle güle kullanın. Evinizin ölçüsüne göre, koyacağınız yeri ölçün öyle alın