Fatmanurozgr Kızlar Oğlum Haftaya 5 aylk olcak 3ayndan beri konakları var daha belrgn yani ama hic müdahale etmedim zeytinyağı ile banyodan yarm saat önce yumuşatp ince tarakla taranıyomus fakat siz kacncı ayda yaptnz artk yapsam dyorm ne kdr da bityo
Mylittleboy Fatmanurozgr valla canım bizde 5aylık olcaz bizimde 2. Aydan beri tarayıp cıkardıgım konagın haddi hesabı yok vala zeytinyagının icine azcık karbonat koy öle yap o zaman daha etkili oluyor , durdukca daha sert olur
Esma0407 Fatmanurozgr benim bebegimdede vardı ve baya coktu 8.ayda zeytinyağıyla her yerini güzelce taradim. Daha sonra ki banyo yapısında da bebek yağıyla aynı şekilde yaptım suan hic yok gecti yani. Merak etmeyin bu şekilde yaparsanız geçer.
Emineyilmazz Fatmanurozgr çok uzun süredir varmış biraz geç kalınmış. ben 3 gün boyunca zeytinyağladım 4 saat beklettim bebek süngeri ile çok hafif ovdum 3 günde mucize gibi hepsi geçti hemen . (2 aylıktı) Bunu uygulayın 1 hafta sonunda tertemiz olacak .
nzlkc Fatmanurozgr bir aylıkken başlamıştı dediğiniz uygulamayı doktor söyledi her banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp biraz bekletip tarıyordum.
[silindi] Uygulama için geç kalmissiniz konak oluşumundan itibaren ince tarakla her banyo öncesi yumuşatıp taramaniz gerekiyor. Birde şampuan ne kullaniyorsunuz? Temiz içerikli sampuanlara geçiş yapin.
Yagizkus Benim bebeğimde de var 2 buçuk aylık 1 haftadan fazla oldu ama gittikçe yayıldı geçmiyor da. Banyodan önce zyağı sürüyorum ama taramıyorum bıngıldağına dokunamıyorum ne önerirsiniz
morsevenfilolog Yagizkus Bıngıldağı onu korumak için var. Dokunmaktan korkmayın. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Taramazsanız konaktan kurtulmanız imkansıza yakın ne yazık ki. 😞
Esma0407 Yagizkus daha çok küçük bu konak bebeği rahatsız eden bişiy değil bence dokunmayın biraz büyüyünce zeytinyağı yaparsınız
morsevenfilolog Fatmanurozgr Benim de bebeğim aynı şekilde 6. aya kadar konakla mücadele ettik. Bir de alerjik bir bebek olduğu için daha da zorladı bizi. Her banyodan yarım saat bir saat önce kantaron yağı sürdüm, ince tarakla tarayıp yıkadım. Şu an yeni 7 aylık oldu anca bitti.
Yagizkus morsevenfilolog evet ama hep üst saçı ıslak duruyor ben onu anlayamadım ondan cesaret edemiyorum sanırım yanlar kürüyor üstler hep ıslak. Çok küçük doğdu 1800 acaba ondan mı diyorum başka bebeklerin böyle değil galiba kafasının üstündeki saçlar hep ıslak 2. Ay aşıdan sonra 3 gün banyo yapmadı yine ıslaktı
Yagizkus nzlkc duştan önce zyağı sürüp taramam gerekiyor o halde banyo yaptırmadan önce deneyeyim sağ olun 🌸
Hatice85867 Fatmanurozgr ilk oğlumda da geçmemişti sıfıra vurunca geçti ikinci oğluma 4aylıkken yaptı halası çıkmadı şimdilik bizde sadece zeytinyağ sürüp taradık