momofalya Kızlar yarın iftara misafirlerim var Mercimek çorbası Lazanya Köz biber mezesi Havuç tarator Salata Sütlü irmikli tatlı Bunları yapacağım ama lazanyanın yanına pilav olmaz sadece lazanya da çok az olur başka ne yapabilirim fikir verir misiniz
[silindi] momofalya lazanya asla bir davet yemegi degil ya Çesit cok az ve yetersiz bi menu bence baska menu yapin
mamacitaa_ momofalya ya tek başına yeterli zateb bize yapınca da öyle ama ne bileyim misafire hoş değil bence. Çünkü yanına başka bir şey gitmiyor, tek de uygun değil.
forumgurmesi Lazanya iftar menüsüne uygun bir yemek değil bence sanki ya, yani iftara gittiğim yerde kıymalı makarna yemek istemezdim. Daha ağır bir ana yemek diyorum. Zaten lazanya yanına o mezeler hiç olmaz.🤤
birkimsee momofalya lazanya yerine fırında tavuklu veya etli bir yemek olabilir yanınada pilav. Tavuk şiş Karnıyarık Patlıcan sarma bu tarz şeylerde olabilir
Denizkiziyiz momofalya lazanya yapmayın yapımı zor ama basit bi yemek . Ben lazanyayı ara sıcak olrak yaparım hep ana yemek olarak et yada tavuk güveç yapınız . Pilav ile sunun olur. Yanliş anlamayın ama ben iftara gitsem lazanya koysalar menüme bozulurum :) ramazanda zaten çok yenmiyor evet ama :) davet sofrası için uygun değil gibi