pbc Kızlar bebeğim 8 haftalık çok zor uyutuyorum özellikle gündüzleri. Emerken uyuyor 20 dakika sonra yatırıyorum yerine 5 dakika içinde uyanıyor
ecekrts2501 pbc benimkide aynı ya gündüz uykuları kısa akşamda artık uyku buzu yapıyor uykusu yüzünden sürekli ağlıyor uykuya geçesiye kadar🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tyugsug pbc bizde öyleydik şimdi o zamana göre düzeliyo uykusu 3 aylıkken falan emzik alıyo mu beyaz gürültüsü falan açın
marinmom pbc benimki de sekiz haftalık bazen emerek uyuyor bazen de uykusunun geldiğini anlayınca yatağına koyuyorum beyaz gürültü açıyorum uyuyor her zaman olmuyor ama emerek uyuduğu zaman uykusu daha kısa oluyor çünkü yatağına koyunca uyanıyor
pbc organikirmik tabiki ondan önemli işim yok ama yemek yememiz WC gitmemiz gerekiyor biraz da uyumak istiyor insan
organikirmik pbc uyanıkken gidin dermişim :)) yani bazı bebeklerin dünyaya adaptasyonu daha zor oluyor maalesef ama geçiyor merak etmeyin
seydaakbahar pbc benimde öyle.. 12. hafta atağı mıdır nedir, gündüz hiç uyumuyor nerdeyse, yarım saat, 40 dk.. gerçi hep böyleydi ama… ne zaman geçecek bu zamanlar merak ediyorum 🤦🏼♀️