Marianne kagansmomy Hipp combiotic veriyorum. Bugün sma comfort geçiş yapacağım. Combiotic hızlı sindirim yapıyor çok acıkıyor sık beslenince reflü yapıyor. Kızım için sma comfort kullanmıştım. Tekrar ona dönüş yapacağım.
deniz515_ kagansmomy hipp organik combiotic kullandım 6 aya kadar son ayında hiç kilo almamıştım bebeğim o ay hemen değiştirdim ve Bebelac Gold aldım memnunum
kagansmomy Marianne sindirmi sıkıntı oldu kaka sayısı arttı ama sürekli gazlı ve ıkınıyor ya bunu almıştım ama keçi sütlü gibi rahat olmadı 😭
kagansmomy deniz515_ bunu aldım aşırı gaz yaptı aşı olduğu gün verdiğim için huzursuzluğu da mama mı yaptı bilmiyorum ama karnı sertleşti ve sürekli ıkınıyor siz de de böyle olmuşmuydu başta bi kaç gün devam ediyim mi yoksa değiştiriyim mi
deniz515_ kagansmomy bu aylarda gaz normal ilerleyen haftalarda azalarak biter gaziniz. Mamayı değiştirdiniz mi son durum nedir
kagansmomy deniz515_ hippten devam ettim şimdilik kabızlık olmadı gibi gaz yaptı sadece ama anne sütü de vermeye çalıştığım için hangisinden gazlanıyor tam bilemiyorum