ciceksincicek Bebeğim 48 günlük bugüne kadar kusmadı kusması hiç yok fışkırır tarzı vs yada normal olarak ,bazen ağzında birşey yiyormuş gibi hareket bu 3 gündür de süt sızıntısı oluyor yatırınca emzirdikten sonra bu Reflü olabilir mi bir de meme reddimiz var
eymenku ciceksincicek süt sızıntısı normal her bebekete görülebilir ağzını kaslarıni oynatıyordur o hareketleri de normal
ay_adengunes ciceksincicek emzirir emzirmez yatırmayın biraz dik dursun kucağınızda süt sızıntısı azaldı benim kızımda öyle. Bir de her emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarın
cicianne79 ciceksincicek evet bizimkide böyleydi ağzının içine bazen süt gelmiş oluyor. Hatta ses kısıklığı burun tıkanıklığı bile yaptı bu bizde
melikexxx ciceksincicek her bebekte aslında fizyolojik reflü vardır çünkü mide kapakçıkları tam gelişmemiştir üç dört ay civarında kendiliğinden kaybolur engellemek için emzirdikten sonra on yirmi dk dik tutun hemen yatırmayın ayrıca reflü yatağı kullanın illa kusmasına gerek yok bu arada benim oğlumda gizli reflü vardı kusmuyordu
ay_adengunes ciceksincicek ben doktoruma söyledim 1 yaşına kadar nerdeyse her bebekte reflü var dedi bizde öyleydik 3 ay 8 günlük oldu epey azaldı
gmzkml Benim 27 günlük oğlum doğduğundan beri reflüsü var ağzından köpük geliyordu emmeden sonrada geviş getirtir gibi yapıyor sütler geri geliyor yatırınca yüzünü buruşturuyor çok az arada bir kaç damla süt kusmuğu gibi oluyor doktor reflüsü var dedi Her emmeden sonra gaz çıkarılacak hemen yatırılmayacak 15-20 kucakta dik duracak