yrnyrn061 Bu suluğu aldım ağırlığındaki jelatini çıkarmamıştım çok zor geliyordu çıkardım bu sefer çok su gelmeye başladı. Jelatini delip taksam nasıl olur acaba su fazla gelince genzine kaçırırıyor bu sefer, kullanan var mı nasıl yaptınız?
artikbiranneyim yrnyrn061 benim kızım o suluğu kullanamadı ya Philips avent dinozor suluğa geçtik rahatladı gayet güzel içiyo onunla
Rabiiul yrnyrn061 çok gelmiyor aslında 6 aylıkken aldım kızıma bende denedim zor çekiliyordu jelatini fln da sökmüştüm 🤷♀️
Ballilokmam11 yrnyrn061 yani ben kendim denedigimde bile zor çekiliyordu ki o jelatin sadece korumalık çıkması gerekir bence
yrnyrn061 artikbiranneyim ağırlığın ucundaki jelatini baştan çıkarmadım içebiliyordu biraz ama son günlerde hiç içemez oldu neredeyse çıkardım şimdi de çok geliyor nasıl yapıcaz bilmiyorum
yrnyrn061 Rabiiul ben 12 aylık olandan aldım tek fark ml ve kulp farkı olduğu için çekiş farkı olsa söylerlerdi herhalde diye düşünüyorum
yrnyrn061 Ballilokmam11 çıkardım çıkarınca da çok gelmeye başladı bakalım alışır belki diye veriyorum yinede