Kızlar merhaba iki defadır aynı şey oluyor rüya ama anlam veremiyorum artık hep üç harflileri görüyorum evin bi odasında nereye baksam kedi gördüm öncefarklınfarklı kediler sonra odaya gidiyorum eşimle oğlumun yanına eşime korktuğumu söylüyorum bana sarılıyor ama o sarılanın eşim olmadığını fark ediyorum hemen nas felak okuyorum onsırada gözleri beyazla alev gibi sanki bebeğimi alıp diğer odaya koşuyorum eşim orda yatıyor ama bu seferde bebek var yanında oğlumun aynısı eşimi uyandırıyorum yanındaki kim diyorum oğlumuz diyor ben kucağımdakini gösterip bunkimno zaman diyorum kucağında bişey yok ki diyor sonrasını hatırlamıyorum bi kaç gün önce yine bu tarz bişey gördüm uyuduğum ranzadan beni atıyorlardı böyle sureti belli olmayan bişeyler gördüm gerçek gibiydi sabah uyandığımda ayırt edemedim hayta kardeşime sordum gece seni uyandırdım mı beni korkutuyorlar diye Yoo ne uyandırması dedi daha önce da bi kaç defa gördüm sanki bedenimi çekmeye çalışıyorlardır ayağımdan tutup gözümü açtığımda eşimin tarafında baş ucunda böyle çelik kıyafet giyen bir asker vardı sanki ne bu çok korkuyorum