mmeleky Merhaba kızlar 6 günlük bebeğim var hiç sütüm yok napıcam mama yiyo onuda şuan üşütttü sanırım kusuyo neolur yardım edin ne yapmalıyım
idil1990 mmeleky sicak dus al goguslerine banyida masaj yap cikincada sicak havlu koy ben hergun rezene iciyorum cok faydasi oliyor birde ilk zamanlar tahin helvada cok iyi geldi bana
Adp1302 mmeleky canım benim tam bir hafta gelmedi sıcak su kompresleri yaptım bulgur soğan yedim vs vs hiç biri ise yaramadı hiç kendini yorma git bir eczaneye süt artırıcı damla al birde promalt var e bebekde süt getiriyor bu ikisini 2 gün üç 3.gun göğüs pedi takmak zorunda kalırsin sızıyor diye
Yagizkus mmeleky komposto çok güzel süt yapıyor, özellikle incir kompostosu mutlaka deneyin. Onun dışında ben kuru ayva vişne kayısı evde dolapta ne varsa yapıyordum hepsi de yarıyordu hatta karışım da yapabilirsiniz
Meliz mmeleky akla mantiga sigmayan her seyi yaptim yine de sutum gelmedi. Sadece stres yapma, guzel beslen ve uyu. 3 saatte bir sag. gelmiyorsa da lutfen kendini uzme. Artik mamalar anne sutune cok yakin🤷♀️
Kbrszgn mmeleky sürekli sağ pompa ile sıcak havlu koy duş al benimde öyleydi bebeklerin mideleri küçük çok içiyor ve kusuyor olabilir fışkırarak sürekli kusarsa doktora götürün peynir peynir kusuyorsa fazlasını çıkarıyordur
Babe mmeleky Ah canim ya dur bi panik yapma sakin ol.Kusmasi usuttugu anlamina gelmez her zaman.Bebeklerin cogu kusuyor zaten.Mama markasini drgistirebilirsin bir de oyle dene.Tahin helvasi ye bol bol.Kesinlikle cok su ic sivi tuket.sicak dusa gir goguslerine masaj yap ellerinle yanlardan bastir sut kanallarin acilsin.Sutun en buyuk dusmani stres.stresten uzak dur.Gule gule buyut bebegini🌸
Defne10 mmeleky Benim ilk gunlerde sutum pek yoktu hastanede iki kez mama verdim eve gecince hep emzirdim pes etmeden mama vermedim.Ve annem hep kayisi uzum kompostosu yapardi surekli icerdim cok sukur sutum oldu.Uyku cok onemli o her uyudugunda siz de uyuyun.Kizim suan7aylik hala oyle uyudugumda sutum dolar uykusuzken azalir.Bir de bol bol su icin su sut yapiyor.
Esesesss mmeleky benim de yoktu 1 hafta. Helva rezene çayı mısır patlaması Humana İn çayı ve bol su, tükettim, ve surekli 2 saate bir süt olmasa da sagdım. Sonra süt geldi, hatta cok fazla da geldi dolaba stok yaptı m