tazedenn Bebeğim 20 günlük ve yüzünde sivilce tarzı şeyler çıktı yaşayan var mı nasıl geçer neden çıkar acaba
seydaakbahar tazedenn benim oğlumda da oldu, doktoruna attığımda hiç bişey yapmama gerek olmadığını söyledi, kendiliğinden geçti
esmnrr tazedenn bizimde vardı süt dediler ama daha da ilerledi bilmiyorum deneyerek yapın bize ters tepti doktor hiç bi şey yapmamızı söyledi kendiliğinden geçti 1 ay kaldı diyebilirim
deniz42mrs tazedenn canım oğlumda da vardı doktor kesinlikle süt su sürme kendi kendine geçecek demişti ve öyle de oldu kendi kendine geçti hiç elleme
hilal858 tazedenn benim bebeğimde bugün tam 20 günlük alnında saç içlerinde çok var doktor normal geçer dedi ama içim içimi yiyiyor tabi. Bakalım ne zmana kadar sürecek bekliyorum
aksn_026 tazedenn benim bebeğimde 25 günlük sivilce gbi benmkindede var beyaz duruyo inşallah geçer birde kırmızı var
aslihanfindik Doktor bana sütle anneden geçen hormonlardan dolayı olduğunj normal olduğunu söyledi kendiliğinden geçti bişey yapmayın