kalkbircaykoy Kızlar oğlumun cildi egzamaya çok yatkın daha önce La Roche kullanıyorduk ama hiçbir yerde stoğu yok. Bebekler için önerebileceğiniz, memnun kaldığınız ve içeriği temiz vücut yıkama jeli var mı? Günlerdir bakıyorum karar veremedim bir el atın bana 🥲
2_oglanannesi kalkbircaykoy ya duş jelleri egzamalı vücut için daha yanlış bi seçim değil mi? Biodermanın şampuanını vücuduna kullanabilirsiniz ben iki yaşa kadar öyle yaptım ilk çocukta. Ama ikinciye direk normal beyaz sabun kullandım inanın onun vücudu daha problemsiz. Sabundan mı yapısı mı öyleydi bilmiyorum
surprizbebe kalkbircaykoy İncia kullanıyorum ama pureseed de aldım organik temiz içerikli doğal içerikli. Saça kullanıyorum ama onu sadece ben
kalkbircaykoy oylesinebiri__ ya öyle mi sivenonun her türlü ürünü mevcut bende ama egzamaya yatkın ciltler için vücut yıkama jeli olduğunu bilmiyordum bakayım hemen teşekkür ederim
oylesinebiri__ kalkbircaykoy yani egzamaya yatkın ciltler için mi bilmiyorum temiz içerikli benim bebeğimde de egzama vardı herhangi zararı olmadi babytonun da var
kalkbircaykoy 2_oglanannesi bize doktor önermişti. Çok çok memnun kaldık oğlumun egzama problemi kalmadı. Duş jellerinden kastım vücut için de kullanılan yıkama jelleri. Sizin çocuğunuzun yapısı öyledir büyük ihtimalle ☺️ bir ara çocuğumun tüm vücudunu kaplamıştı çok kötüydü jel sayesinde kurtulduk. Ara ara tekrarlar gibi olsa da hemen sönümlendi yayılmadan. Cildi bana benzedi o yüzden hep dikkat etmek zorundayım 🥲
2_oglanannesi kalkbircaykoy anladım normal duş jeli gibi düşündüm pek bilgim yok demekki, Allah şifa versin 🌸
kalkbircaykoy artikbiranneyim egzamaya eğilimli mi bebeğiniz? Ona da baktım ama sanırım normal ciltler için değil mi?