oglusannesii Kızlar oğlum 10 günlük dili ağzı çok kötü durumda dün tek tük vardı karbonatlı su ile sildik bugün çok artmış dilini hep dışarı çıkarıyor damla kullanıp düzelem var mı reçetesiz alınıyor mu ?
HELELEKADIN oglusannesii ben damla kullanmadım ama baya boğazına kadar gitmişti sabah akşam karbonatlı suyla temizledim gazlı bezle zamanla azalarak bitti hatta bir kere fazla sildim sanırım kanamıştı ağlamıştım kanattım diye 😅 sağlıkla büyütün bebişinizi 🤲🥰
MayaliHamur oglusannesii her emzirme sonrası bir çay kaşığı su verseniz faydası olur.. ama siz bilirsiniz yinede.. içim rahat etmez derseniz..
surprizbebe oglusannesii steril gazlı bez alın. Her emzirme öncesi meme ucunuzu karbonatlı su ile sileceksiniz. Emzirme sonrası da bebeğin ağzını temizleyeceksiniz. Zahmetli ama geçecek. Valens markanın doğal bir damlası var bize onu vermişti doktor ama çok işe yaramadı gibi. Karbonat çözer
oglusannesii HELELEKADIN oy kurban olurum bende kıyamıyorum tahriş olur diye damla var internette öyle yazıyor kullanıp memnun kalan var mı acaba
HELELEKADIN oglusannesii bilmiyorum ki bastırmadan temizleyebilirsin o esna da baya ağlıyorlar ama yapcak bişey yok herşey onların iyiliği için eğer aklına takılırsa sağlık ocağına da sorabilirsin ilacı ama doktora sormadan kullanma
sonmukemmelannebukucu Karbonatli su dikkat edilmesi gerekiyor ben pamukçuk olmasın diye sadece pamuğu suya batırıp o şekilde silerdim günlük ağız bakımını bu şekilde yaptım .
oglusannesii sonmukemmelannebukucu bilseydim ben de yapardım ama oğlum yoğun bakımda kaldı oradan çıkınca böyleydi daha da arttı
sonmukemmelannebukucu oglusannesii kıyamam siz bence ilaç aldırın öyle silin yazık kuzuya . Birde ben doğduğundan beri bir çay kaşığı su vermistim her emzirme yada mamadan sonra
sonmukemmelannebukucu oglusannesii mama kullanıyorsa benim doktorum ver demişti. Sizde doktorunuza sorun pamukçuk sorunuda olmaz oylelikle
MayaliHamur oglusannesii ben veriyordum her gün olmasada pamukçuk sorunu yaşamadım bazı konularda büyükleri dinleyince rahat olunuyor.. benim şahsi fikrim yinede siz bilirsiniz tabi..
duyguaksoy oglusannesii verilir ama her emzirme sonrası 1 çay kaşığı bana çok geldi. Haftada 1 o kadar veriyodum ben
annehalleri sonmukemmelannebukucu pamukçuk olmasın diye büyükler ver diye tutturdu bende verdim valla birkaç damla 🫢
oglusannesii sonmukemmelannebukucu mama kullanıyor ve süt sağıyorum olmadı su vereyim yavrum olmasın daha
umayy06 sonmukemmelannebukucu benim bebeğimde 2 aylık mamada alıyor ama su verip vermemekte kararsız kaldım
sonmukemmelannebukucu annehalleri iyi yapmışsınız afiyet şifa olsun inşallah sadece kaynatılıp soğutulmuş olsun o kadar şifa olsun miniklere .🤗
sonmukemmelannebukucu oglusannesii aynen öyle yapın her mamadan sonra bir çay kaşığı su verin pamukçuk olmaz agzinida karbonatla değil normal su ve pamukla silin ilaç alana kadar yazık tahriş etmiş belli ki daha da .
poyrazkoray07 Damlada kullandın doktor karbonatlı suyla da sıl ara sıra dedı öyle yaptım gectı göğsümüze her emzırmeden önce yıkadım