emineebzkrt kızım 27 aylık balgamlı öksürük başladı acile götürdük doktor ciğerleri temiz boğazları kızarmış dedi antibiyotik ve iburamin zero verdi. 1 yaşında boğaz enfeksiyonu yüzünden hastaneye yatmıştık 2 gece. tekrar öyle olur diye korkmuyor değilim. 2 gündür de antibiyotiği kullanıyoruz. beni bi rahatlatır mısınız lütfen? 😭😭
eslem0 emineebzkrt ay benim kısımda öksürüyor 5 yaşında doktor bize de boğazı kızarmış dedi antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi ama çok öksürüyor
cicianne79 emineebzkrt oğlumda 3 yaşında aynı durum var ama gripte olmuş burnu akıyor baya ateş yok sizde burun akıntısı var mı
emineebzkrt eslem0 2 gündür benim kızım da çok öksürüyordu bugün biraz daha hafifledi sürekli mustelanın göğüs balsamını sürdüm göğsüne sırtına ayaklarının altına
emineebzkrt cicianne79 evet bizim de öyle. hapşırıyor burnu akıyor ama ateş yok gribe çevirdi sanırım anlayamadım pek
cicianne79 emineebzkrt bizmki grip canım baya inşallah evdeki bebeğe bulaşmaz 2 aylık henüz :( antibiyotik ve aferin veriyorum ayrıca sabah akşam ventolin cortair buhar ve gün içinde de serum fizyolojik buharı veriyorum sürekli burnunuda yıkıyorum inşallah atlatırız bizde hemen
Ebru__ Merhaba ravlanın çörek otu yağını alın iyi geliyor, kızarıklık için antibiyotik gerekmez ama hastalığı ilerleyen bir çocuksa bir şey diyemem, instagramda hastalanmayancocuk faydasında sarımsak kürü var çok iyi geliyor hastalığa tavsiye ederim