asiyeeee4 Kızlar bebeğim kırk günlük uykuda sürekli hareket ediyor uyurken ağlıyor bakıyorum gözleri kapalı uyuyor hala tam dalamıyor galiba kucağımda uyumak istiyor galiba ama hiç öyle yapmıyordu son bir kaç gündür böyle
suheyla92 asiyeeee4 gazi var o yuzden oyle yapiyor. Emzirdikten sonra gazini çıkarmadan yatırmayın ve gunde 4 5 kez gaz masaji yapin. Gaz damlasi ve probiyotik kullanabilirsiniz. Ayrica sabah aksam 1 cay kasigi tane kimyon yutun suyla.
aksn_026 asiyeeee4 bndede aynı 24 günlük olduk erkek bebek gaz problemi var kucakta uyumak istyo kundan yapıyorum sinirlniyo, ebeye sordum büyüme atağı onlar dedi bı kaç hafta öyle olucakmis inşallah devamlı klmaz
betul912_ asiyeeee4 kundak yapın 20 günlük erkek bebeğim var kundak la uzun uyuyor eğer huzursuzsa gazını çıkartın masaj yapın tekrar emzirip yatırın
suheyla92 asiyeeee4 bu bir surec malesef hir sekilde atlatacaksiniz. Farkli damlalar deneyin size en iyi geleni bulursunuz. Ben en sonunda esomed damlayla cozum bulmuştum sancisini aliyordu.
nergisevim Bol bol gaz masajı gaz yapmayan şeyler tüketmeye çalışın bi süreç bu da en kolay şekilde geçer umarım ☺️