ahsennk Hanımlar hayırlı ramazanlar 15 aylık oğlumun sabahtan beri ateşi var calpol verdim duşa soktum etkisi geçince tekrar 38 . 3 oldu bildiğiniz böyle doğal yollar var mı düşürebilir miyim antibiyotik kullanmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim
alpaslanmom_ ahsennk ateşin sebebini bulmak lazım zaten enfeksiyonu yoksa antibiyotik vermeyin doktor yazmadığı sürece
Mugerrr ahsennk benim kızım da birkaç gün önce ateşlendi. Sonrasında öksürük ve burun akıntısı oldu. Ateşi inatçı değildi. Doktora götürdük ateş düşürücü yazdı sadece. 3 gün sadece akşam ateşi oldu. İlaç verince düştü hemen . İnatçı değildi. Sizinki inatçı olursa ilaç verdiğiniz halde düşmezse bir doktora götürün.
ahsennk alpaslanmom_ 38 üstü genel olarak enfeksiyon denir ya acilede götürsem bişey yapmıyolar antibiyotik verip yollucaklar büyük ihtimalle
alpaslanmom_ ahsennk canım geçen benim oğlumun ateşi 39 du doktoru illa kana bakıcam dedi kan aldı enfeksiyon yok adenovirüs olmuş sürüntü testinde çıktı o yüzden antibiyotik vermedi , ondan dedim siz yinede takip edin