iremkg Kızlar sosyal meydaki bebekler gerçekmi benim bebeğim asla ağzını açmıyor hiç oralı değil zorla ağzına veriyorum çok üzlüyorum bu durum düzelecekmi
[silindi] iremkg sosyal medyadakilere hiç inanmıyorum ya 5 aylık bebeğimin kahvaltısı diye paylaşıyorlar. Benim kızım o öğünü yese 2 gün yemek yemez. 14 aylık
KendiEvimdeDeplasmandayim iremkg kaç aylık bebeğiniz ? Sosyal medyadakiler yalan da söylüyor yiyorsa da maşallah 🧿 benim kızım onların bi öğünde yediğini bi günde yemiyo
defnes32 iremkg aynı aynı resmen çare arıyorum araştırmadığım yer izlemediğim video kalmadı yeni girdi 8 ayına
iremkg kader_14 bizimde 6 ayın içinde 15 günden fazladır böyleyiz asla yeme isteği yok ağzını açmıyor kafasını çeviriyor ama herşeye sevdiği hiç birşeymi olmaz
elfrana_03 kader_14 zaten çok erken öyle iştahlı yemesi için.bebek daha yeni mamadan sütten geçmiş hemen bizim gibi oturup pilav yiyemez 😁😁😁
iremkg [silindi] ayyy evet biraz önce denk geldim 1-2 kaşık yerse iyi oda ağzndan çıkararak biz yeni başladık 1 ay olmadı ama başından beri böyle
arzusssss iremkg 7ay 11gün hiç ilerleme kaydedemiyoruz aynı şekilde ağzını açmıyor nadir açarsa da ağzına koyduğumu geri çıkarıyor
iremkg [silindi] ay evet onlarıda geçtim yani sevdiği hi bir tat olmazmı ağzını açmıyor hiç birşeye 1-2 kaşık alırsa onuda tükürerek
KendiEvimdeDeplasmandayim iremkg daha çok yeni başlamışsınız hemen yemez zaten dolu dolu. Benimki 14aylık pek yediği söylenemez sizinki inşallah açılır zamanla
gulo76 Bizde de durum aynı saç baş yoluyorum artık. Zaten zayıf raporlu mama başladı doktor. 11ay 7 kg.mamayi da sevmiyor yemeği de. Çözüm sunacak olan var mı.
diloss642 Benim kızım yiyiyor ama bazen reddediyor öyle olunca zorlamıyorum siz de zorla vermeyin çocuk daha yeni tanışıyor süre verin
gulo76 iremkg Allah razı olsun. Çok zordayım gerçekten bu konuda yalnız değiliz ama çaresiz kaliyoruz
sevgiliannne Bizde yeni başladık bebeğim karman çorman öğünleri sevmiyor olabildiğince sade verdiğimde severek yiyor örneğin bebe bisküvisi yoğurt yerken muz pekmez yumurta sarısı koyunca yemiyor virde böyle deneyin belki sever minik