esrayadasare papatya09_ kendim henüz deneme fırsatı bulmadım ama son zamanlarda soda ve arapsabunu ikilisi ile çıkmayan bütün yağların çıktığına dair videolar izliyorum temizlik yaparken bu ikiliyi kullanmayı ben de düşünüyorum fikir olsun size de
nnoktaa papatya09_ sonmukemmelannebukucu az önce mutfağa yağ çözücü sıktım. Beklerken foruma girdim 😂 bugün herkes mutfak yağı mı temizliyor nedir 😂😂😂
CuteBadesMama papatya09_ ben yağ çözücünün içine kaynar suda erittiğim limon tuzu ve sıvı Arap sabunu koyuyorum. Çalkalayıp öyle sıkarak temizliyorum.
sonmukemmelannebukucu Bende tam onu yapiyorum şuan sarı güç yağ coz mükemmel gerçi ben her yemek sonrası davlumbaz vs tüm mutfağı iç dış siliyorum o nedenle hiç yağ olmaz ama haftada birde bu şekilde sıkıp bekletiyorum sıfır yağ harika pırıl pırıl .
Heymomyy esrayadasare kapılara pimapenlerde ve mutfak dolaplarında iyi oluyor ama zorlu yağ lekelerine yeterli gelmiyor denendi onaylandı 🫠
esrayadasare Heymomyy hadi ya demekki bilek gücünden başka inatçı yağ lekelerine çözüm yok bende umutluydum
nnoktaa sonmukemmelannebukucu olsunnnn. Dün eşim yaptı yemekleri ben rahatsızım diye. Sağolsun her yer yağ 😂😂😂😂😂
sonmukemmelannebukucu nnoktaa geçmiş olsun çok . Erkekler bu konuda başarısız ama yapmış yine de eline sağlık şifa olsun size de 🤗
artikbiranneyim papatya09_ annem gelirken stop kırmızı şişeden getirmiş yağ mağ hiçbir sey kalmadı cok iyi deneyin bir kere bence